Fotó: VIASAT3/Haas Róbert

Talpig kisminkelve tényleg nem néz ki rosszul ez a Dia, hát még, ha teljesen pőrén fotózzák. A rendszeres nézőket persze ennyivel azért nem lehet megvezetni, mert azért láttuk mi a lányt élőben is, amint Norbiért való epekedése közepette elfelejtette megfelelően bepúderezni az orrát és a maradék 1.9 négyzetmétert.

Vagy ezért, vagy másért, de a tegnapi kiszavazón a legnagyobb megdöbbenésére hazaküldték szegényt, amitől teljesen össze is tört. Norbi nemkülönben, akinek frissen érkezett exe, Zsuzsi 2 nap alatt elérte, hogy kirúgassa a többiekkel a szépséges konkurenciát.

Dia mindent megtett egyébként a bennmaradásért. A lenti jelenetben éppen Norbit kényezteti nem is akármilyen módon:

Dia önzetlen módon használja az ajkait

Franciskán múlt végül is a döntés, őbelőle lett a mérleg ama bizonyos nyelve, aki az eldöntetlen szavazáson választani volt kénytelen. Zavaros magyarázat után barátnőjét, Diát küldte haza, amitől nemcsak az érintett tört ki zokogásban, de partnere Norbi is teljesen kiborult. Nagyon hamar vége lett a rózsaszínű ködnek a műsorban és váltak egymás farkassá a korábban még barátoknak tűnő ellenfelek. Tízmillió forint a tét, amit úgy látszik nagyon komolyan szem előtt tart mindenki.

Diát egyelőre az a tény vigasztalhatja csupán, hogy talán a kedves olvasó megtekinti a művészi fotóit, ahol egy szál semmiben próbálja meg kiheverni a trópusi szigeteken őt ért idegi megpróbáltatásokat.

Exek Dia bánatában megmutatta pőre testét

A tegnapi adás és a kiszavazás izgalmas részletei már visszanézhetőek. Szemmel látható, hogy brutális folytatás várható a továbbiakban.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?