Valóvilág képekben fényképe.

„Mint akit megszállt az ördög, úgy viselkedett"


Tegnap este véget ért a Viasat3 realityje, a fináléhoz méltó ütős befejezéssel. Azzal nem lehet vádolni a szerkesztőket, hogy az etikai megfontolások miatt elpuháskodták volna a forgatókönyvet.

A történtek lényege, hogy az egy nappal korábban kiesett Zsuzsit visszahozták néhány társával egyetemben, hogy a végső napon ők döntsenek a 1o millió forint és a játék győztesének sorsáról. Csakhogy ugye előző este Norbi pusztán taktikai megfontolásból alaposan feltérképezte Berni erogén zónáit, amit másnap a szavazás előtt a lelketlen szerkesztők mindenki előtt levetítettek. Zsuzsi bár előzetesen már tájékoztatva lett róla, hogy szerelme az ő kiesése után mindösszesen pár órát volt képes hűséges maradni hozzá, mégis a videót látva gyakorlatilag teljesen megkattant és féltékenységében kevés híján tíz körömmel esett neki vetélytársnőjének. És persze a csapodár pasijának, aki tagadni sem tudott, mivel az éjszakai kamerák felvették a teljes szerelmi akciót, amit úgy remélt egy darabig nem jut a többiek tudomására.

Aki azt hiszi, hogy látott már örjöngő megcsalt nőt, akkor nézze meg Zsuzsit:

Zsuzsi szembesült vele, hogy Norbi mit csinált Bernivel az ágyban

A szavazáson ezért talán Franciska és Tamás érezhette magát esélyesebbnek, akik joggal bizakodhattak abban, hogy Zsuzsa csillapíthatatlan dühe hozzásegíti őket a győzelemhez. Csúnyán csalatkozniuk kellett azonban. Zsuzsának kellett végül ugyanis a döntetlenre álló eredményt dűlőre vinnie. A méltóságában megalázott lány utoljára még kiosztotta a szerelmével hetyegő Bernit, majd Franciska és Tamás legnagyobb megdöbbenésére mégis Norbiéknak adta a szavazatát, ezzel győztesnek is nyilvánítva őket. Mint mondta, nem hűtlen kedvesének, hanem annak családjának szavazta meg a pénzt, aki rászorulnak a nyereményre. – 6 milliót osztottak el végül Bernivel. A magát hatalmas machinátornak képzelő Tomi annyira kiakadt a második helyen, hogy partnernőjével ott is hagyott csapot-papot és a lakosztályuk magányában próbálták meg feldolgozni, hogy létezhet egy ilyen játékban szereteten alapuló döntés, ilyen előzmények mellett. A végül is fejenként bruttó 3 millió forint egyébként elég pitiáner összegnek tűnik, főleg, hogy a döntősök kivétel nélkül problémásan nézhetnek a tükörbe, ha visszagondolnak a játékbeli taktikázásukra.

Berni és Norbi forró éjszakája - ezt vetítették le Zsuzsinak

Berni és Norbi lett a győztes páros /Fotó: VIASAT3 -Sághy Tímea

A gyöztesek pénzt elfelezik. Norbi édesapja vállalkozását szeretné beindítani, míg Berni nyaralással lepné meg édesanyját. A cikk alján a tegnapi adás teljes egészében megtekinthető. Benne a drámai szavazással, a nyertesek és a vesztesek reakcióival. Az eddigi legjobb rész volt.

A játéknak ugyan vége, de holnap jövünk még az adásból kivágott néhány igencsak sikamlós videóval.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?