Kiakadt az ország nemesebbik gondolkodású része a legújabb valóságshow-ra, ahol műnők és műférfiak igyekeznek levadászni egymást egy elképesztő szépségű luxusszálláson, a forrón izzó nap alatt és a kéken ragyogó hullámok szomszédságában. Ráadásul ezek a jobb sorsra érdemtelen léhűtők ingyen kapják a jobbnál jobb falatokat, na meg persze azt a töméntelen mennyiségű piát is, amit nap, mint nap legurítanak a torkukon. Az ingyen kufircolásról már nem is beszélve. Ahogy az egyik szofisztikált kommentelő találóan rátapintott a lényegre:

„Erre van pénz, az ország fele meg éhezik!”

Amúgy is hogy van az, hogy a 19 éves Franciskát, akinek még az iskolapadot kellene koptatnia egy hét alatt már a második pasinak sikerült megszabadítania a bugyijától? Na meg ezek a férfiak, akiket aligha lehet annak nevezni igazán. Mégis milyen dolog az, hogy egytől egyik mindegyik szereplőnek több százezer forint értékű tetoválás ocsmánylik a testén? Mutassanak már nekünk a hétköznapi életben - teszem azt a Tescóban – ennyi kigyúrt bájgúnárt egy négyzetméteren. Az agyonplsztikázott, fehérmájú, falloszra kiéhezett némberekről ne is tegyünk említést. A Deltát, meg bezzeg megszüntették! Most komolyan arra lenne valakinek igénye, hogy azt kukkolja, ahogy egy bevallottan szexmániákus tinédzser lányt többször is kielégítenek egymás után? És amúgy is, miért nincs ebben a műsorban egyetlen kövér ember sem?? És, ha valaki pont azok kamatyolását szeretné látni?

Franciskáról hamar lecsusszant a bugyi

A Viasat3 tegnap nyilvánosságra hozta a legmagvasabb hozzájuk intézett hozzászólásokat, amelyek kizárólag a jobbító szándék jegyében íródtak. Lássuk, hogy mi az, amit legjobban sérelmeznek a nézők és milyen halálnemet tartanának a legideálisabbnak a műsorban meztelenkedő szereplők számára:

A felháborodott kommentek és a többi csemege

Természetesen a tegnap esti rész is megtekinthető teljes egészében, ami annál is inkább ajánlott annak, aki elmulasztotta, hogy ne maradjon le az egymást lassan egyre jobban kikezdő pőre fiúk és lányok egyre vadabb intrikáiról és csókcsatáiról. Már, akinek van gyomra az effajta gusztustalanságokhoz…

Nyomj te is egy megosztást!

Mi a véleményed?