Tízmillió forint üti majd annak szerencsés páros tagjainak a markát, aki az elkövetkező hat hét alatt sikeresen kitaktikázzák riválisaikat a csodapalotából. Persze a korábban kiesetteknek sem kell kardjukba dőlni bánatukban, hiszen a legbénább kockalegénynek is összejöhet ez idő alatt néhány potyanumera, köszönhetően a jól sikerült castingnak, a megfelelő mennyiségű szeszesitalnak, és bevállalós lányoknak.

A szerkesztők Bódi Sylvit találták a legalkalmasabbnak a műsor vezetésére, ami csupán abból a szempontból hátrányos kicsit, hogy a csodaszép szörfös lány még a súgógépről is olyan elánnal olvassa fel a konferanszot, mintha otthon hagyta volna a szemüvegét.

Tegnap este a korábban beköltözött 6 játékoshoz 2 új arc érkezett, az egyikük több mint ismerős lehet a valságshow-kat követő nézőknek (Milán). Az új lány és az új fiú is oly forrón sugározza a szexepilt, hogy nemcsak a nézők, de természetesen a bentiek is olvadozni kezdtek azon nyomban, ki a vágyakozástól, ki a féltékenységtől. Meg is történt az első párcsere is, ami az alvópartnereket illeti. Nem kell hozzá nagy fantázia hozzá, hogy elképzeljük, az első éjszaka kiosztott gumiknak még nagy szerepe lesz a későbbiekben. Arra is megvan a tippünk, hogy ki fogja elsőként felhúzni hímjére a korlátlan számban rendelkezésre álló munkavédelmi felszerelést.

Akik lemaradtak az esti tűzijátékról ne keseredjenek el a teljes adás máris visszanézhető. Aki nem szán közel egy órát a fantasztikus eseményekre az is bátran nézzen bele, mert egészen biztosan talál majd néhány csemegét a falatnyi fürdőruhában pompázó lányok és a gyúrástól dagadozó izmú fiúk társaságában. Hát még amikor azok komolyabban elkezdenek egymással foglalkozni.

Egyre forróbb a hangulat. Beindultak a hormonok, az intrikák és megjelenik a konkurencia is:

Exek az édenben - 2. rész - online

Ma este, a héten utoljára jelentkezik Bali szigete, egy fiút haza is küldenek majd. A jövő hétfőn természetesen tovább bonyolódnak a két nap alatt sem kicsit összekuszálódott szálak.

Nyomj te is egy megosztást!

Mi a véleményed?