Meztelenre vetkőzött Exek Dia! Szegény lány!

Fotó: VIASAT3/Haas Róbert

Talpig kisminkelve tényleg nem néz ki rosszul ez a Dia, hát még, ha teljesen pőrén fotózzák. A rendszeres nézőket persze ennyivel azért nem lehet megvezetni, mert azért láttuk mi a lányt élőben is, amint Norbiért való epekedése közepette elfelejtette megfelelően bepúderezni az orrát és a maradék 1.9 négyzetmétert.

Vagy ezért, vagy másért, de a tegnapi kiszavazón a legnagyobb megdöbbenésére hazaküldték szegényt, amitől teljesen össze is tört. Norbi nemkülönben, akinek frissen érkezett exe, Zsuzsi 2 nap alatt elérte, hogy kirúgassa a többiekkel a szépséges konkurenciát.

Dia mindent megtett egyébként a bennmaradásért. A lenti jelenetben éppen Norbit kényezteti nem is akármilyen módon:

Dia önzetlen módon használja az ajkait

Franciskán múlt végül is a döntés, őbelőle lett a mérleg ama bizonyos nyelve, aki az eldöntetlen szavazáson választani volt kénytelen. Zavaros magyarázat után barátnőjét, Diát küldte haza, amitől nemcsak az érintett tört ki zokogásban, de partnere Norbi is teljesen kiborult. Nagyon hamar vége lett a rózsaszínű ködnek a műsorban és váltak egymás farkassá a korábban még barátoknak tűnő ellenfelek. Tízmillió forint a tét, amit úgy látszik nagyon komolyan szem előtt tart mindenki.

Diát egyelőre az a tény vigasztalhatja csupán, hogy talán a kedves olvasó megtekinti a művészi fotóit, ahol egy szál semmiben próbálja meg kiheverni a trópusi szigeteken őt ért idegi megpróbáltatásokat.

Exek Dia bánatában megmutatta pőre testét

A tegnapi adás és a kiszavazás izgalmas részletei már visszanézhetőek. Szemmel látható, hogy brutális folytatás várható a továbbiakban.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Egy műsor tele ribancokkal. Erre van pénz, az ország fele meg éhezik!

Kiakadt az ország nemesebbik gondolkodású része a legújabb valóságshow-ra, ahol műnők és műférfiak igyekeznek levadászni egymást egy elképesztő szépségű luxusszálláson, a forrón izzó nap alatt és a kéken ragyogó hullámok szomszédságában. Ráadásul ezek a jobb sorsra érdemtelen léhűtők ingyen kapják a jobbnál jobb falatokat, na meg persze azt a töméntelen mennyiségű piát is, amit nap, mint nap legurítanak a torkukon. Az ingyen kufircolásról már nem is beszélve. Ahogy az egyik szofisztikált kommentelő találóan rátapintott a lényegre:

„Erre van pénz, az ország fele meg éhezik!”

Amúgy is hogy van az, hogy a 19 éves Franciskát, akinek még az iskolapadot kellene koptatnia egy hét alatt már a második pasinak sikerült megszabadítania a bugyijától? Na meg ezek a férfiak, akiket aligha lehet annak nevezni igazán. Mégis milyen dolog az, hogy egytől egyik mindegyik szereplőnek több százezer forint értékű tetoválás ocsmánylik a testén? Mutassanak már nekünk a hétköznapi életben - teszem azt a Tescóban – ennyi kigyúrt bájgúnárt egy négyzetméteren. Az agyonplsztikázott, fehérmájú, falloszra kiéhezett némberekről ne is tegyünk említést. A Deltát, meg bezzeg megszüntették! Most komolyan arra lenne valakinek igénye, hogy azt kukkolja, ahogy egy bevallottan szexmániákus tinédzser lányt többször is kielégítenek egymás után? És amúgy is, miért nincs ebben a műsorban egyetlen kövér ember sem?? És, ha valaki pont azok kamatyolását szeretné látni?

Franciskáról hamar lecsusszant a bugyi

A Viasat3 tegnap nyilvánosságra hozta a legmagvasabb hozzájuk intézett hozzászólásokat, amelyek kizárólag a jobbító szándék jegyében íródtak. Lássuk, hogy mi az, amit legjobban sérelmeznek a nézők és milyen halálnemet tartanának a legideálisabbnak a műsorban meztelenkedő szereplők számára:

A felháborodott kommentek és a többi csemege

Természetesen a tegnap esti rész is megtekinthető teljes egészében, ami annál is inkább ajánlott annak, aki elmulasztotta, hogy ne maradjon le az egymást lassan egyre jobban kikezdő pőre fiúk és lányok egyre vadabb intrikáiról és csókcsatáiról. Már, akinek van gyomra az effajta gusztustalanságokhoz…

Nyomj te is egy megosztást!

Mi a véleményed?

1 Tovább

Franciska ágyában vigasztalódott Dia. Norbi nem tette a dolgát - videóval

https://cdn32.sptndigital.com/sites/hu.viasat3/files/styles/width_900/public/ct_gallery_f_images/dia2.jpg?itok=qh8jjMGu&full=1

Diának naponta kellene egy menet, de hát Norbi nem áll a helyzet magaslatán...

Dia és Norbi elméletben már egy pár a játékban, sőt van is egy éjszakai videónk, ahol csöppet sem visszafogottan térképezték fel egymást. Ennek ellenére Diának panasza van, mert nincs megfelelően karban tartva alsótájékon. Tetovált macsó párjának, Norbinak ráadásul beküldték a szintén nem apácának tűnő exét, Zsuzsit, aki kimódolta magának, hogy a vágyott pasival aludhasson egy teljes hétig.

Szegény Dia, nem elég, hogy orvosi papírja van róla, miszerint mindennap dugnia kell, most még azt a kis esélyt is elvették tőle, hogy párja társaságában önkezével tegye rendbe hormonháztartását. Az hagyján, hogy jelenleg őrülten féltékeny az új\régi lány feltűnése miatt, de ráadásul egy teljes hétig az éhkoppot kell nyelnie odalent. Persze azért neki is megvan a vészterve. Ezért aztán kora reggel oda is bújt az ágyban egyedül unatkozó Franciskához és…..

Nézzük tehát, hogy mit tett Dia, amíg párja az exe társaságában szundikált a takaró alatt:

Franciska ágyában keresett megnyugvást Dia

Természetesen az egész részt is visszanézheti, aki komolyabb élményekre vágyik, vagy meg szeretné csodálni, hogy a csélcsap Norbi miként indult el azon az úton, amelyiknek a végén holtbiztosan megcsalja majd Zsuzsival a féltékenységtől egyre idegesebb partnernőjét. Az első csók már el is csattant…

Exek az édenben - 1. évad 4. rész

Nyomj te is egy megosztást!

Mi a véleményed?

1 Tovább

Exek az édenben - 1. évad 4. rész

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Máris megdugták a fiatal Franciskát. De előtte kiszavazta a volt szerelmét

„Hát Francival ismét közelebb kerültünk egymáshoz, megmasszíroztam a hátát és utána elkezdtem bizseregni alulról…”

http://cdn32.sptndigital.com/sites/hu.viasat3/files/styles/image_700x394/public/ct_custom_page_f_primary_image/eotb-tomi-cast.jpg?itok=M8gD1sMk&full=1

Franciska 3. napja van a játékban, aminek az elején határozott ígéretet tett, hogy semmiképpen nem fog lefeküdni senkivel, legfeljebb alvás céljából. Ehhez képest nem telt el 72 óra és Tamásnak máris sikerült bejutnia a fiatal szépség lábai közé, ahol kellemesen el is időzött. Még azt sem mondhatjuk, hogy ez a Tomi gyerek egy olyan ellenállhatatlan macsó lenne, akit lehetetlenség volt visszautasítani. A meglehetősen bárgyún tetovált fiatalember inkább egy kanos tacskó benyomását kelti, mind a mérete, mind az arcberendezkedése okán. Ettől függetlenül, a korábban szexuális moratóriumot fogadó Franciska bájait oly könnyedséggel szüretelte le, mint az egyszeri legény a népdalban a meggyet. Ez persze nem biztos, hogy a hódító képességeit dicséri csupán, valószínűleg kellett az éjszakai ágyjelenethez a babaarcú angyalka könnyed hozzáállása is amikor a bugyi lecsusszanása került napirendre.

Mielőtt teljes egészében megmutatnánk az éjszakai jelenetet, árnyaljuk kicsit tovább Franciska játékstílusát. A bővérű szépség ugyanis mielőtt odaadta volna magát és legféltettebb kincsét Tamásnak, még kiszavazta korábbi szerelmét, Bencét a játékból, akinek a többiek nagy egyetértése közepette el is kellett hagynia a villát. Talán jobban is járt a bohókás srác ekként, mert legalább nem kellett szembesülnie az éjszaka folyamán a volt barátnőjének elégedett sóhajaival a hálószoba irányából.

Franciskáról hamar lecsusszant a bugyi

Természetesen az igazi ínyencek a teljes tegnap esti adást visszanézhetik, ami azért is nagyon ajánlatos, mert kezdenek az események igazán beindulni. Egyre kevesebb a ruha, egyre forróbb a hangulat, az IQ szint viszonylag stagnáló…

Exek az édenben 3. rész - teljes adás

Nyomj te is egy megosztást!

.

 

Mi a véleményed?

 
1 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

Exek az édenben

blogavatar

Egyedülálló formátummal, egzotikus helyszínekkel és egy nem várt csavarral jelentkezik a VIASAT3 vadonatúj saját gyártású műsora, az Exek az édenben. A párkereső reality show helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük.