Szörnyű dolog történt Franciskával szex közben

Tamás azután, hogy nyugovóra tértek szorgalmas fiúhoz méltóan rögtön el is kezdett munkálkodni csinos partnernőjén, aki eleinte örömmel fogadta az éjszakai törődést. Igen ám, de menetközben olyasmi történt, ami megfagyasztotta a vért a fiatal lány ereiben. Nagyon nem irigyeljük szegénykét. Elképzelhető, hogy olyan sokk érte, hogy akár napokig képtelen lesz újra meztelenre vetkőzni mindenki nagy bánatára.

Természetesen videó is van a történtekről:

Franciska éjszakai kalandjai

Nyomj te is egy megosztást!

Mi a véleményed?

0 Tovább

Így önkielégítenek a játékosok a villában – videóval

Valóvilág képekben fényképe.

Nehezen bírják a bentiek az önmegtartóztatást ami bizony legtöbbjük osztályrésze egyelőre. Kivéve persze Franciskát és Tomit, akik ha jóban vannak egyre változatosabb formában hódolnak az élvezeteknek. Persze itt is van egy kis probléma, tehát egyáltalán nem valószínűtlen, hogy szegény Franci is saját maga kénytelen gondoskodni a hormonháztartásáról.

Így önkielégítenek a játékosok - videó

Van még egy elképesztő videónk a játékból. Főszereplő, macsó Tamás, aki, ha megszólal mindenki odakapja a fejét, mert sosem lehet tudni kit kezd ki éppen. Félnek is tőle a többiek. Bezzeg, ha tudnák, amit most már mi is! A személyiségi jogokra cseppet sem érzékeny szerkesztők ugyanis leadták azt a videót, ahol a retteget Tomika ismét magáévá teszi az ártatlan Franciskát, ámde a nagy felbuzdulás odáig ért hogy gyakorlatilag egyetlen percig bírta az örömszerzést a fiú, majd szégyen szemre és Franciska elkeseredésére be is fejezte aznapra.

Nem lennénk a fiú helyében, most, hogy nyilvánosságot kaptak ágybéli képességei.

Franciska szegény, Tomi egy perc alatt végzett benne - videó

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

1 Tovább

Franciska nagyon el akar élvezni Tomi alatt - adásból kivágott videó

Franciska adásból kivágott ágyjelenetei

0 Tovább

Exek Zsuzsi nem az a szégyenlős fajta. Ő is pucérra vetkőzött

Zsuzsa a játékban úgy érzi magát, mint hal a vízben. Pár napja rekordgyorsasággal megszabadult Diától, azóta teljesen kivirágzott az imádott férfi közelségétől. Ez odáig fejlődött, hogy elképesztő meztelen fotók is készültek róla. Az ugyan kicsit furcsa, hogy az egyébként szépségesnek közel sem mondható lányról miként készülhettek ilyen felvételek, de úgy látszik vannak még csodák.

Zsuzsi levetkőzött és ilyen fotók készültek róla

A teljes tegnapi rész visszanézhető. Alexet úgy kiszavazták, hogy öröm volt nézni. Valamiért senkinek nem jött be a frissen beköltözött legény, aki már az első éjszakáján, kómás állapotban, a péniszét lóbálva próbált meg udvarolni a lányoknak.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Franciska elkényeztetett mellbimbója

Tomi megtudta, hogy Geri a háta mögött szervezkedni kezdett ellene. A tetkós Hókuszpók ezen úgy felhúzta magát, hogy szerette volna az árulót kiűzni a paradicsomból. Jelesül abból az ágyból, ahol hármasban alszanak Franciskával. A társaság legnagyobb megdöbbenésére Geri nem csak, hogy megtagadta a távozást, de olyan megalázásokat is hajlandó volt elviselni, amiket a játékostársak csak leesett állal bámultak. Végezetül az ágyat ugyan megtarthatta, de a méltóságát egyértelműen és véglegesen elveszítette.

A másik hihetetlen sztori, hogy egy éjellátó kamerával készült felvételen olyan dolog derült ki, amit megtekintve kevesen fognak hinni a szemüknek. Főszerepben Franciska és az ő elképesztően elkényeztetett mellbimbója.

Franciska mellbimbó titka

A teljes esti rész visszanézhető. Érdemes belekukkantani Geri megaláztatásába:

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

 
1 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

Exek az édenben

blogavatar

Egyedülálló formátummal, egzotikus helyszínekkel és egy nem várt csavarral jelentkezik a VIASAT3 vadonatúj saját gyártású műsora, az Exek az édenben. A párkereső reality show helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük.