Máris megdugták a fiatal Franciskát. De előtte kiszavazta a volt szerelmét

Franciskáról két nap alatt lecsusszant a bugyi

0 Tovább

Franciska hamar megszegte az ígéretét

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Exek az édenben - 1. évad 3. rész - online

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Bódi Sylvi pucéran! Eddig nem látott képek!

Bódi Sylvi pucéran! Eddig nem látott képek!

0 Tovább

Thai masszázsszalon alapítása, szükséges tudnivalók, masszőzök közvetítése

Thai masszázsszalon alapítása, masszőzök közvetítése
Thai masszázsszalont nyitna, de nem tudja, hogyan induljon el? Nincs tisztában a szükséges tudnivalókkal? Túl bonyolultnak tűnik az ügyintézés? Nem tudja, honnan szerezze be a munkaerőt, a thai masszőz \ masszőröket? Nincs thaiföldi kapcsolata?Nem beszéli a nyelvet?
Esetleg a már meglévő szalonjában akadtak problémái a munkavállaló thai masszőzökkel, lehet az nyelvi probléma, vagy akár más jellegű. Komplett segítség thai masszázsszalon nyitásához. Tanácsadás.
Vállaljuk thai masszázsszalon alapítását akár komplett ügyintézéssel is. Vállaljuk már működő szalon menedzselését, ott meglévő problémák kezelését. Thai nyelvű kommunikáció igény szerint. Thai masszőzökre \ masszőrökre van szüksége teljes munkavállalási engedély, illetve vízum ügyintézéssel? Mi segítünk.
Komoly elismert thaiföldi masszázsiskolában végzett masszőzök \ masszőrök közvetítése Magyarországra és Európába, garanciával. Minden thaiföldi munkavállaló több éves gyakorlattal rendelkezik. Az összes szükséges masszázstechnikát jól ismeri. Olajos masszázs, thai tradicionális masszázs, lábmasszázs, aromamasszázs, stb.
Ne kockáztasson! A folyamat maga meglehetősen bonyolult. Komoly buktató lehet a nem megfelelő lányok kiválasztása, de bangkoki ügyintézéshez is szükséges a megfelelő hely és nyelvismeret. Akárcsak egy szükséges dokumentum hiánya odáig vezethet, hogy az alkalmazni kívánt thai masszőz \ masszőr még a kifizetett repülőjegy és érvényes vízum megléte esetén sem tud Magyarországra utazni, sok százezer forintos veszteséget okozva ezzel a munkáltatójának, az elvesztegetett időről és a kiesett haszonról nem is beszélve.
Kapcsolatfelvétel:
Facebook oldalunk:

Email: thai.masseurs@gmail.com

Telefon: 0670 6043759

http://thai-masszazsszalon.blogspot.hu/2017/05/thai-masszazsszalon-alapitasa-szukseges.html

https://www.facebook.com/Thaimasszorok.Kozvetitese.Vizum.Munkavallalas/

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

Exek az édenben

blogavatar

Egyedülálló formátummal, egzotikus helyszínekkel és egy nem várt csavarral jelentkezik a VIASAT3 vadonatúj saját gyártású műsora, az Exek az édenben. A párkereső reality show helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük.