Gergő ágyában dugta meg Franciskát a pofátlan Tomi - videóval

Franciska és Tamás teljesen levetkőzték a gátlásukat


0 Tovább

Kommentvihar

Nyomj te is egy megosztást!

.

Nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy a kiemelkedő nézettség mellett igenis akadnak, akiknek piszkálja a csőrét az Exek az édenben, de ilyen ez a popszakma. Összeszedtük a legjobb savazó kommentjeiteket, hogy mindenki megtudhassa, miről is szól ez az egész!

Válaszunk: az év kritikája. Rövid, tömör, ugyanakkor távolba mutató és következetes.

Válaszunk: Emberi lényekről beszélsz, ember!Válaszunk: egy ilyen erős és velős komment azonnal megszünteti az émelyítő érzést.Válaszunk: ennél szofisztikáltabban csak Exek Tomi tudta körülírni a szeretkezést.Válaszunk: bármit is jelentsen ez.Válaszunk: Hamarosan jelentkezünk a választási programunkkal!Válaszunk: fordítsuk meg a dolgot. Hétköznapi emberek jelentkeznének ilyen műsorba? Őket jobb lenne nézni, nem elég velük minden nap találkozni a közértben? Egy ilyen realityben érdekes karakterek lennének egyáltalán?Válaszunk: ki mondta, hogy a Pumpás nem jöhet be valakinek az exeként?Válaszunk: ilyen is van. És nem fizetett bérkommentelő írta, eskü.Válaszunk: a lájk itt a megosztás jele, hogy te is mások pusztulását kívánod, de csak jó szándékból.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Franciska és Tamás levetkőzik gátlásukat

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Így kezeli Dia a sz.xhiányt

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Franciska elkényeztetett mellbimbója

Elképesztő éjszakai videón lepleződött le

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

Exek az édenben

blogavatar

Egyedülálló formátummal, egzotikus helyszínekkel és egy nem várt csavarral jelentkezik a VIASAT3 vadonatúj saját gyártású műsora, az Exek az édenben. A párkereső reality show helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük.