Franciska nagyon el akar élvezni Tomi alatt - adásból kivágott videó

http://www.nlcafe.hu/data/cikk/21/203768/1.jpg?full=1

Tegnap véget ért a játék, Berni és Norbi győzelmével. Ahhoz viszont egy percig sem férhet kétség, hogy, a showt nem ők, hanem a második helyen végzett páros vitte egész idő alatt. A taktikázást nem boncolgatjuk tovább, de talán érdekesebb is, hogy szintén ők voltak azok, akik nem különösebben zavartatták magukat a kamerától és Tomi egyre változatosabb módon döfködte Ámor nyilát a fiatal kora és szende kinézete ellenére meglepően tüzes természetű Franciskába. Ezekből a jelenetekből mi is megmutattunk néhányat, de a legbombasztikusabbat csak most adta közre a csatorna, amit ráadásul a műsorban le sem mehetett, annak extrém tartalma miatt.

https://coubsecure-s.akamaihd.net/get/b135/p/coub/simple/cw_timeline_pic/ba895669eb6/e5ec71f64fa386d9ca210/med_1492606730_image.jpg?full=1

A sztori röviden a következő, bár a szavak természetesen nem tudják visszaadni a látványt:

A feltüzelt állapotban lévő Franciska a teljes aktus alatt utasítgatja az erőlködéstől egyre jobban ziháló Tomit. Ennek ellenére az angyalarcú lány egyáltalán nem elégedett a teljes erőbedobással küzdő párjával és mindent megtesz, hogy sikerüljön kielégülnie. Hogy a történet milyen véget ér a derüljön ki a videóból:

Franciska nagyon el akarna már menni, de Tomi nincs a helyzet magaslatán

Tomi úgy nyilatkozott, hogy bár a pénzt nem nyerték meg, de talán egymást igen és reméli, hogy a továbbiakban is együtt maradnak majd. Ha így alakul az biztos, hogy a szerelmi élvezetek terén még fejlődni lesz kénytelen, ha jobban Franciska kedvére akar tenni hosszú távon

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Óriási botrány a döntőben! Az éjszakai szex és a 1o millió forint

Valóvilág képekben fényképe.

„Mint akit megszállt az ördög, úgy viselkedett"


Tegnap este véget ért a Viasat3 realityje, a fináléhoz méltó ütős befejezéssel. Azzal nem lehet vádolni a szerkesztőket, hogy az etikai megfontolások miatt elpuháskodták volna a forgatókönyvet.

A történtek lényege, hogy az egy nappal korábban kiesett Zsuzsit visszahozták néhány társával egyetemben, hogy a végső napon ők döntsenek a 1o millió forint és a játék győztesének sorsáról. Csakhogy ugye előző este Norbi pusztán taktikai megfontolásból alaposan feltérképezte Berni erogén zónáit, amit másnap a szavazás előtt a lelketlen szerkesztők mindenki előtt levetítettek. Zsuzsi bár előzetesen már tájékoztatva lett róla, hogy szerelme az ő kiesése után mindösszesen pár órát volt képes hűséges maradni hozzá, mégis a videót látva gyakorlatilag teljesen megkattant és féltékenységében kevés híján tíz körömmel esett neki vetélytársnőjének. És persze a csapodár pasijának, aki tagadni sem tudott, mivel az éjszakai kamerák felvették a teljes szerelmi akciót, amit úgy remélt egy darabig nem jut a többiek tudomására.

Aki azt hiszi, hogy látott már örjöngő megcsalt nőt, akkor nézze meg Zsuzsit:

Zsuzsi szembesült vele, hogy Norbi mit csinált Bernivel az ágyban

A szavazáson ezért talán Franciska és Tamás érezhette magát esélyesebbnek, akik joggal bizakodhattak abban, hogy Zsuzsa csillapíthatatlan dühe hozzásegíti őket a győzelemhez. Csúnyán csalatkozniuk kellett azonban. Zsuzsának kellett végül ugyanis a döntetlenre álló eredményt dűlőre vinnie. A méltóságában megalázott lány utoljára még kiosztotta a szerelmével hetyegő Bernit, majd Franciska és Tamás legnagyobb megdöbbenésére mégis Norbiéknak adta a szavazatát, ezzel győztesnek is nyilvánítva őket. Mint mondta, nem hűtlen kedvesének, hanem annak családjának szavazta meg a pénzt, aki rászorulnak a nyereményre. – 6 milliót osztottak el végül Bernivel. A magát hatalmas machinátornak képzelő Tomi annyira kiakadt a második helyen, hogy partnernőjével ott is hagyott csapot-papot és a lakosztályuk magányában próbálták meg feldolgozni, hogy létezhet egy ilyen játékban szereteten alapuló döntés, ilyen előzmények mellett. A végül is fejenként bruttó 3 millió forint egyébként elég pitiáner összegnek tűnik, főleg, hogy a döntősök kivétel nélkül problémásan nézhetnek a tükörbe, ha visszagondolnak a játékbeli taktikázásukra.

Berni és Norbi forró éjszakája - ezt vetítették le Zsuzsinak

Berni és Norbi lett a győztes páros /Fotó: VIASAT3 -Sághy Tímea

A gyöztesek pénzt elfelezik. Norbi édesapja vállalkozását szeretné beindítani, míg Berni nyaralással lepné meg édesanyját. A cikk alján a tegnapi adás teljes egészében megtekinthető. Benne a drámai szavazással, a nyertesek és a vesztesek reakcióival. Az eddigi legjobb rész volt.

A játéknak ugyan vége, de holnap jövünk még az adásból kivágott néhány igencsak sikamlós videóval.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

 
0 Tovább

Berni rögtön lefeküdt Norbival Zsuzsi kiesése után - videóval

Nem lehet azt mondani, hogy Norbi a hűség megtestesülése lenne. A játék elején Dia párjaként kellett szembesülnie kedvese elvesztésével, de ezen már másnapra túltette magát és átpártolt Zsuzsához, a korábbi barátnőjéhez, akivel hatalmas szerelemben eljutottak egészen a végjátékig. Itt aztán az ármány és Franciska úgy akarták, hogy a tetovált szépségnek el kellet hagynia a játékot és szerelmét. Norbi ismételten kiborult, átkozódott megmutatva a kameráknak, hogy mekkora hatalmas veszteség érte őt. Azután eljővén az éjszaka és a szépséges Bernivel került egy hálószobába. Azzal a lánnyal, akivel már hetek óta kerülgették egymást, de a betegesen féltékeny lányok miatt nem volt alkalmuk kettesben felfedezni egymás testét. Így aztán a zavaró tényezők hiányában a Norbinak volt alkalma elfelejteni pár órával korábban még forrón lobogó szerelmét Zsuzsi irányában és az éjszaka sötétjében mindent megtett, hogy boldoggá tegye a hiányos öltözetű Bernit.

Zsuzsi, ha ezt meglátja ezt a videót óriási botrány lesz:

Norbi és Berni az ágyban felejti el Zsuzsit

A dolog pikantériája, hogy a lelketlen szerkesztők másnap visszahozták Zsuzsit, akinek megmutatták az esti videót, amiből borzalmas botrány keveredik a ma esti fináléban. Nem tudni mi lesz a vége, de Norbi legalább lazult egy kellemeset vadonatúj barátnője karjaiban.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?

0 Tovább

Sokkoló számok! Nézd meg hányszor dugták meg eddig Franciskát

Tamás többször is kijelentette már, hogy milyen jó Franciskával. Csinálták is már az ágyban és a zuhanyzóban is. A közös játékuk szinte csak csak abból áll, hogy egy kis konspiráció után megrecsegtetik éjszakánként a matracot. Az angyalarcú Franciska ugyan a játék elején megfogadta, hogy ő aztán semmiképpen nem engedi lecsúszni magáról az alsóneműt, de valójában ennek pont az ellenkezője történt. Szolid számításunk szerint a játék befejezte előtt ezidéig megközelítőleg 12-szer tárta ki a mennyek kapuját Tamásnak, aki baknyúl módjára élt is a kinálkozó lehetőségkkel. Történt mindez nagyrészt a képernyőn, a nézőközönség szeme láttára. Persze a folyamatos éjszakai törődés sem volt véletlen. Tomi semmit nem tesz ok nélkül.


Íme a kamerák által rögzített igazság:

Franciskáról lecsúszott a bugyi, Tomi tette a dolgátNyomj te is egy megosztást!

.

 

Mi a véleményed?

0 Tovább

Bódi Sylvi pucéran! Eddig nem látott képek!

Az Exek az édenben műsorvezetője, Bódi Silvy megmutatta tökéletes testét; a bevállalós modell és szörfös úgy döntött, ezúttal a valóságshow csodás forgatási helyszínein pózol. Az eredmény 24 különleges hangulatú, gyönyörű fotó. Ezúttal sem volt szégyenlős, a képek magukért beszélnek:

Bódi, de nem Guszti... dögös képei Baliról

Nyomj te is egy megosztást!

Mi a véleményed?

0 Tovább

Lájk és nem maradsz le egyetlen hírről sem!

Exek az édenben

blogavatar

Egyedülálló formátummal, egzotikus helyszínekkel és egy nem várt csavarral jelentkezik a VIASAT3 vadonatúj saját gyártású műsora, az Exek az édenben. A párkereső reality show helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük.