Az a baj, hogy nem vagyok egyáltalán szégyenlős, otthon is m*ztelenül mászkálok, eleve nehéz lesz pólóban aludni. (Franciska)

Elindult tegnap este a Viasat3 legújabb realityjének első része, az Exek az édenben, ami hétfőtől-csütörtökig minden hétköznap Baliról jelentkezik majd. Az új sorozat nem kicsit hasonlít a korábbi sikerműsorra, az Éden Hotelre. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy csattanóként itt a játékosok exei megjelennek a napfényes fövenyen, hogy az egymással összemelegedő párosok között kavarjanak.

A felhozatalra semmi panasz nem lehet. Libidótúltengésben szenvedő 19 éves leány, tetovált macsók gyűrűjében:

És mi van, ha olyan sz*xmániás vagyok, hogy nem tudom levenni a kilincsről a kezemet?

Már egy napolajozástól is izgalomba jövő szőke kebelcsoda, illetve Franciska a 20 éves langaléta gyönyörűség, akinek volt barátja máris megérkezett, hogy titokban megpróbálja visszahódítani a más ágyában szunnyadó exét.

Andi, a kissé túlérett szépség, egyébként svájcban dolgozik egy olyan szalonban, de elmondása szerint csak és kizárólag recepciós teendőket lát el, amivel viszont olyan hatalmas összegeket szakít, hogy egy hónapban elegendő egyetlen hetet ledolgoznia…

Őt egyébként már ismerhetik a nézők, mert VV Cristofel exe volt, akivel szintén nem árú feltöltéssel keresték együtt a pénzt.

A műsor jellegéből adódóan már az első éjszaka sem telt plátói nyugalomban. A frissen egymásra talált párok nem voltak restek és kellően felhígítva a vérüket a bőségesen rendelkezésre álló alkohollal, fel is térképezték az ágyban egymás érzékenyebb hajlatait.

Az első játékosok bemutatkozó videói:

Franciska (20) Dia (19) Andika (32) Tamás (30) Norbi (26) Bence (24)

Amire pedig nyilván mindenki kíváncsi, lássuk, hogyan telt a párok első éjszakája a takaró alatt Annyit előzetesként elárulhatunk, hogy nem unatkoztak:

Az első éjszaka sem telt unalmasan - éjszakai felvételek

Ma este folytatódnak és persze bonyolódnak az események. Új szereplő is érkezik, aki máris belerondít egy bimbózásnak indult kapcsolatba. Lesz mit nézni az már most látszik.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?